Saturday, April 7, 2012

hey guys!aku org baru dlm blog ni..soryla blog aku bruk,aku xtau nk cntikkn die cmne..xmahir lagi..insyaallah,klu aku ghajin,aku hias bg lawa ea?hehe..hmm,mule2,aku kenala perkenalkn dri aku dlu,maklumla org baru..korang mesti nk tau kn aku dtg dri mne?aku ni anak jati melaka,lahir kt mlake dan tggl pun kt mlakew..umurr??nk tau jugk ke??k la..aku sbnarnye mude lg,bwu 15taon..klu nk tau,aku candidate pmr 2012..ushh.bedebar sehh nk pekse..yela..klu da dpat result nty,mstila sume menyebokk nk tau..klu result gempak,bole2la tyang2 kt org..haha!xdela..klu nk tau nme tgk kt info jela ye..nme aku ni special skit,1 dlm sribu..tu yg uniknye tentang nme aku..mksud nme aku keharuman bunga..best x?patutla aku pun wangi mcm bunge..hahaha..mak ngn ayah aku pun usahawan bunge..so,spe2 nk bli contact aku je ea?okla,tu je kot..k,bye2!<3

2 comments:

  1. http://eyejar-musicshine.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nabila-medan.html
    anda ditag untuk join segmen n.jom meriahkan segmen ni..

    ReplyDelete
  2. Жила бы ты не в Малазии а на укарине пошла бы в Проститутки Днепропетровска и делала минет в машине. А так красотка...

    ReplyDelete